Hygge strik på den fede måde...

Artiklen…

Photobucket

Jeg ved ikke om I så det – men jeg var i Berlingske i søndags i en artikel “Mig og mit hjem”, og jeg lovede at få fat på artiklen. Den ligger nu på nettet så den er til at komme til. Det er desværre ikke lykkedes mig at omdanne den PDF jeg fik med artiklen, så jeg kan vise den her. Men fotografen Camilla Stephan har været sød at sende billederne til mig, så jeg kunne vise dem frem. Det var altså vildt sjovt at være med til, og jeg havde en rigtig hyggelig formiddag foran linsen i Camilla’s kyndige hænder.

I don’t know if you saw it – but I was in the newspaper Berlingske this Sunday in an article “Me and my home,” and I promised to try and get hold of the article. It’s now online to read. I unfortunately failed to convert the PDF I got of the article, so I can show it here. But the photographer Camilla Stephan has been kind enough to send me the pictures so I could show them to you guys. It was great fun to do, and I had a really nice morning in front of the lens in Camilla’s capable hands.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Source: Camilla Stephan & Elisabeth Hamerik Schwarz fra Berlingske

3 kommentarer

 • S

  Wauw, hvor er dit flotte spisebord fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Taaak 😉
   Faktisk er det et gammelt skrivebord, som min kæreste har arvet fra sin morfar. Vi har bare skiftet det tunge “understel” / ben ud med stål ben fra IKEA. Og wupti, så fik bordet et helt andet udtryk. Så kig efter gamle borde evt. i egetræ og fiks det op med anre bordben.
   God fornøjese ;o)
   Hilsner Marina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fede billeder. Fedt hjem. Hvor er maleriet på billede 1 fra?
  Du havde engang en plan om at lade læsere vise hjem frem. Det var en rigtig god ide, synes jeg. Ofte er der på interiørblogs mange stilistiske hjem med MEGET skandinavisk design, og selvom det er flot, trænger man nogle gange til noget, som kan omsættes til virkelighed på en lidt mere tilgængelig måde. Det er selvfølgelig også et lidt omfattende projekt, men bare en god ide efter min mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge strik på den fede måde...